آشنایی با غذاهای سوئیسی

غذا همیشه نقس بسیار مهمی در صنعت گردشگری بحساب می آید ، ما برای این سفر می کنیم که با آداب و رسوم ، فرهنگ ملت ها و تاریخ آن کشور و غذاهای محلی آن ها آشنا بشویم.

غذاهای سوئیسی و دسر ها و نوشیدنی ها مانند شکلات و فوندو در تمام دنیا شهرت دارند و گردشگران بسیاری را به سمت این کشور زیبا می کشاند.

 

 

در ادامه به تعدادی از غذاهای سوئیس اشاره میکنیم تا سبک غذای مردم این کشور را به شما معرفی کنیمو

 

 

فوندوی سوئیسی

این غذا یکی از محبوب ترین غذاهای سوئیس است که طرفداران بسیاری دارد ، طرز تهیه این غذا بسته به منطقه ای که سرو می شود متفاوت است . این غذا ترکیبی از پنیر آب شده و سیر است که به همراه چای سیاه سرو می شود.

 

 

سوسیس کلم

مواد الی تشکیل دهنده این خوراک مخلوطی از سیب زمینی و تره فرنگی پخته شده به همراه سوسیس کلم است ، این غذا در جشن های کریسمسی اکثر شهر ها سرو می شود.

 

 

سیب زمینی سرخ شده روستی

این غذای سوئیسی که قدمتش به قرن 18 برمیگردد در بسیاری از رستوران ها سرو می شود ، این غذا با سیب زمینی رنده شده درست می شود و معمولا با نوعی پنیر و گوشت پخته می شود.

 

نان شیر مال سوئیسی

نان شیر مال های بسیاری در این کشور وجود دارد که معروف ترینشان نان گیس بافت سفید با رویه طلایی است که در بیشتر کافه ها آن را سرو میکنند .

 

شکلات های سوئیسی

هیچ سفری به سوئیس بدون لذت بردن از شکلات های سوئیسی کامل نیست.این کشور دارای کارخانه های شکلات سازی بسیاری است که در دنیا حرف اول را میزنند.شکلات ها مدل های متنوعی دارند از جملع ترافل ، پرالین و شکلات های سفید و ....

 

گوشت ورقه شده به سبک زوریخ

این غذا یک غذای کلاسیک سوئیسی است که با گوشت گوساله یا گاو درست می شود و در سس خامه ای پخته می شود ، محتویات این غذا قارچ، پیاز ، رشته فرنگی یا برنج است.

 

 

ریزوتو زعفرانی

ریزوتو یک غذای خامه ایست که با زعفران و برنج آریوریو درست می شود و این غذا در اکثر منو رستوران های ایتالیا یافت می شود این غذا معمولا با ترکیباتی مانند کدو سبز و گوجه فرنگی و قارچ سرو می شود.

 

مالاکوف

برای تهیه این غذا پنیر را در روغن سرخ میکنند و به شکا توپ در می آورند و قبل از سرخ شدن در آرد سوخاری فرو می کنند .

 

اسپاتزلی

این غذا که نودل های کوچک و کوفته ای است با خمیر آرد ، تخم مرغ ، و نمک درست می شود و بعد بصورت نوارهای نازک در می آورند و در آب می جوشانند .این غذا به همراه گوشت و ماهی سرو می شود و یکی از غذاهای محبوب سوئیسی است.

 

مرنگ

مرنگ یک دسر محبوب سوئیسی است و می توان به شکل های مختلف سرو کرد.برای طرز تهیه این دسر خمیر را در ابرهای شیرین مرنگ با سفیده تخم مرغ و شکر و کمی نمک استفاده می کنند.

 

{{text}}